В ході проведення Дня профілактики правопорушень з метою запобігання торгівлі людьми відбувся тренінг з використанням гри «Ліза та її друзі подорожують», наданий в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб‘єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні»

        



Переглядів: 196 | Додав:
ltnnvk | Дата: 29.10.2019 | Коментарі (0)

Сучасне життя не можливе без інтернету, проте часто діти не розуміють, як захистити себе від кібербулінгу. 
З цією метою у школі було проведено заняття-тренінг «Безпека в інтернеті». Яскравим елементом стала інтерактивна гра «Казка про скріпочку», в ході якої учні ознайомилися з одним із можливих випадків шантажу та проговорили основні правила знайомства в інтернеті!

   




Осіння толока у Льотничівському НВК, до якої долучилися учні та вчителі!

   

   




Дрес-код на сьогодні: Business Casual (мікс із класичних костюмів з елементами повсякденного одягу і аксесуарів)

    




Кожен з учителів Льотничівського НВК вносить свою частку у виховання здорової особистості, яка прагне вести здоровий спосіб життя. Цілеспрямована систематична робота дозволяє домагатися хороших результатів.
 Нещодавно, під час прогулянки, ми вирішили розслабитися та просто насолодитися тишею навколо себе!  #HS_UA, #HealthySchools_UA, #ЦентрКСВ #Mondelez




Учні та вчителі НВК с. Льотниче люблять подорожувати, адже це так цікаво і корисно пізнавати красу та велич рідного краю, занурюватися в події сивої давнини та  заново переживати події новітньої історії. І для цього зовсім не обов'язково мандрувати далекими світами! Так, сьогодні відбулася захоплива екскурсія на Волинську Січ, що в урочищі Вовчак. Діти дізналися про події 1942-44 років, відвідали криївку- музей, Храм Усіх Святих та інші об'єкти, відтворені та збудовані людьми, які бажають зберегти для прийдешніх поколінь спогади про воїнів УПА. Ми дякуємо за їх титанічний труд! Слава Україні!

      




Діти та їх вчителі познайомилися з процесом вирощування курчат без антибіотиків, відвідали комбікормовий завод підприємства, та побачили систему управління проектами за методикою SCRUM, яка успішно впроваджена на підприємстві. Надихнувшись корпоративним духом Епікур, учасники екскурсії взяли участь у челенджі "Будуй тіло". 
Майбутні студенти залишили підприємство з масою вражень та бажанням повернутися після випуску навчальних закладів в статусі працівників.
#ЕнергіїВистачитьНаВсе