Здорова країна починається зі здорової нації. А здорова  нація починається з нас! 

Ми, учні та педагоги Льотничівського НВК, долучившись до програми "Healthy Schools", розпочали її із мандрівки мальовничими Карпатами.

«Беремо участь в розіграші конструктора "IO Blocks Guidecraft" від AFK-DISTRIBUTION #HealthySchools_UA #HS_UA #afk_distribution #steam_toys #education_toys

     

     



Переглядів: 447 | Додав:
ltnnvk | Дата: 09.10.2019 | Коментарі (0)

Вітаємо зі Всесвітнім Днем вчителя! Хочемо побажати впевненості, витримки та міцного здоров’я. Нехай ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай ваша душа з кожною миттю пізнає смак щастя.

   




У неділю 29 вересня був проведений турнір з міні-футболу серед учнів 5-9 класів Зимнівська Об'єднана Територіальна Громада з нагоди Дня громади.
 Впевнену перемогу здобули учні НВК с. Льотниче, на другому місці юнаки ООЗ с.Зимне, третє місце-ЗОШ І-ІІ ст. с. Бубнів. 
Вітаємо наших учнів з перемогою!!!




     

У другий день другого осіннього місяця, коли в повітрі вже літають павутинки бабиного літа, а останні квіти ще зберігають свою красу, готуючись до Дня вчителя, у нашій школі відбулося свято квітів. Захід під назвою "Про що розкажуть квіти" підготували учні 7 класу (класний керівник Слабкевич О. Є.). 
   Діти розповіли цікаві легенди про те, як з'явилися квіти на нашій планеті, чому та чи інша квітка має таку назву. Лунали пісні про квіти, а ще звучали чудові поезії нашої землячки, поетеси Надії Гись із циклу " Квітковий календар".
   Букети неповторних осінніх квітів, якими була прикрашена сцена, наповнювали ароматом усе навколо, не лишаючи байдужим нікого з присутніх, вселяючи надію лише на все хороше.