Вітаємо з перемогою !

         Учитель молодших класів, класовод 2-Б класу Калинчук В. В.  виборола І місце у першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020».

Віта Віталіївна – випускниця Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. У даній школі працює 11 років. У своїй роботі рівняється на досвід кращих педагогів минулого, слідкує за здобутками учителів-новаторів. Своїм педагогічним кредо вважає слова Ш.О.Амонашвілі: «Гуманно-особистісний освітній процес повинен бути просякнутий учительським оптимізмом щодо кожної конкретної людини».

                   Її надзвичайно люблять діти. Кожен урок цієї вчительки – це цікава, неповторна мандрівка у світ знань. У класі, де вона працює, навчаються двоє діток на інклюзивному навчанні. Віта Віталіївна створила таку атмосферу в колективі, що ці школярі почуваються рівноправними його членами.

         Батьки дуже поважають свого класовода. Вони активно долучаються до класних і загальношкільних заходів, постійно цікавляться навчально-виховним процесом.

         Калинчук В.В. на високому рівні володіє інформаційно-комунікативними технологіями. Пройшла очні та онлайн-курси з методики викладання у новій українській школі. Хочеться побажати цьому творчому педагогу нових перемог.



Переглядів: 182 | Додав:
ltnnvk | Дата: 22.11.2019 | Коментарі (0)

     

«Досконале  й  квітуче  здоров’я  є  нормальним  природним  станом  життя... Прийде  час,  коли  головною  метою  лікаря  буде зберігати здоров’я  людей,  а  не  намагатися  лікувати  їх,  коли  вони  захворіли.  І  ще згодом прийде час, коли кожен буде своїм особистим лікарем.»(Р. Грінс).
Ми не чекаємо, коли прийде час, а починаємо діяти вже сьогодні! Розпочали із запрошення консультанта по здоровому харчуванню Svitlana Filiushkina,   котра ознайомила з основними принципами здорового харчування, якими повинна володіти кожна людина. Учні 8-11 класів уважно слухали та запам’ятовували. Сподіваємося на похідну  співпрацю в майбутньому.




Лінійка присвячена Дню гідності та свободи "Герої не вмирають. Просто йдуть..."

    

 




У Льотничівському НВК пройшов майстер-клас по карвінгу. Це мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах, що зародилось багато років тому на Сході. З поетапним виконанням роботи учнів школи познайомив Валерій Михайлов—єдиний карвінгіст у м. Володимирі-Волинському! Це цікаве, делікатне та водночас важке мистецтво зацікавило не тільки дітей, а й вчителів, які теж долучилися до виготовлення виробів. 
Учні та педагоги за отримані позитивні емоції подякували майстру смаколиками з гарбуза власного виробництва!

    




До дня української мови та писемності провели виставку плакатів та флешмоб «Ми обираємо українську мову»




Надати друге життя старим речам – це дуже цікава й корисна справа. Саме нею займаються учні Льотничівського НВК в рамках програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

На фото – оновлена лава, яка виконана в техніці декупажу вихованцями гуртка. Тепер вона стане яскравою окрасою куточка для релаксації. Діти зможуть на ній гратися, усамітнюватися, відпочивати чи просто милуватися своєю роботою

  




Дрес-код на 15 листопада: діловий стиль.




Важливою складовою виховного процесу у школі є естетичне виховання особистості, розвиток творчої індивідуальності дитини. 
  З цією метою у Льотничівському НВК діє гурток «Мистецтво перевтілення». На черговому практичному занятті вихованці приміряли на себе образ голлівудських зірок. Чи вдалося їм, на вашу думку, перевтілитися?

      




12 листопада лінійка була присвячена Дню української писемності та мови.




Вітаємо Олійника Тараса - переможця обласних змагань зі спортивного орієнтування ( 3 місце), де змагалася рекордна кількість учасників (379).