20:16
Конкурс "Вчитель року"

Вітаємо з перемогою !

         Учитель молодших класів, класовод 2-Б класу Калинчук В. В.  виборола І місце у першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020».

Віта Віталіївна – випускниця Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. У даній школі працює 11 років. У своїй роботі рівняється на досвід кращих педагогів минулого, слідкує за здобутками учителів-новаторів. Своїм педагогічним кредо вважає слова Ш.О.Амонашвілі: «Гуманно-особистісний освітній процес повинен бути просякнутий учительським оптимізмом щодо кожної конкретної людини».

                   Її надзвичайно люблять діти. Кожен урок цієї вчительки – це цікава, неповторна мандрівка у світ знань. У класі, де вона працює, навчаються двоє діток на інклюзивному навчанні. Віта Віталіївна створила таку атмосферу в колективі, що ці школярі почуваються рівноправними його членами.

         Батьки дуже поважають свого класовода. Вони активно долучаються до класних і загальношкільних заходів, постійно цікавляться навчально-виховним процесом.

         Калинчук В.В. на високому рівні володіє інформаційно-комунікативними технологіями. Пройшла очні та онлайн-курси з методики викладання у новій українській школі. Хочеться побажати цьому творчому педагогу нових перемог.

Переглядів: 183 | Додав: ltnnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar