До міжнародного жіночого свята 8 Березня у НВК було проведено конкурс «Супер бабуся». Участь у якому взяли учні 3-4 класів та їх бабусі. Перемогу здобули учень 4 класу  Станіслав Несторенко та його бабуся  Ніна Федосіївна Тиска.



Переглядів: 589 | Додав:
ltnnvk | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0)

30 січня 2015 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –дитячий садок» с. Льотниче відбулося теоретично-практичне навчання з військово-патріотичного виховання під керівництвом голово районної ради Оніщука Андрія Юрійовича . На навчанні були присутні начальник відділу освіти Мельник Алла Романівна, трудовий колектив навчального закладу та батьки.

Андрій Юрійович розповів учням 9-11 класів про види зброї та способи самозахисту, про дії при виявленні вибухонебезпечних предметів. У своєму виступі наголосив, що Україна – це мирна держава, але кожен громадянин повинен бути готовий у будь-яку хвилину стати на захист її цілісності та незалежності.

Після закінчення навчання хлопці – старшокласники мали можливість одягнути бронежилет, каску та потримати в руках різні види зброї.

Подібні навчання не тільки сприяють національно-патріотичному вихованню, але й дають можливість дітям старшого шкільного віку кожному відчути себе причетним до долі українського народу та подій сьогодення.




28 cічня в НВК “ЗОШ І – ІІІ ст. – дитячий садок» с. Льотниче у рамках дня профілактики відбувся конкурс «Найбільший та найоригінальніший прапор України ». Перемогу здобули учні 6 класу з їхніми патріотичними «долоньками»




11 грудня відбувся перший етап районного конкурсу «Розумники - 2015». Переможцями стали Шевчук Назар, Глинянчук Назар (НВК Льотниче) і Степанюк Діана.




15 грудня відбулось засідання коодинаційно-методичної ради Льотничівського освітнього округу на базі ЗОШ І – ІІІ ст. с. Хмелівка. Педагоги школи ознайомили членів ради з роботою навчального закладу щодо  впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально – виховний процес.

З доповіддями виступили заступник директора  Цаль Л.О. ; вчитель основ здоров’я Литвинчук Л.Т., вчитель початкових класів та інклюзивного навчання ПасальськаМ.А., , педагог -  організатор роботи з учнівською молоддю Скабук С.Ф. Вчителі розповіли  про  шляхи реалізації  здоров’язберігаючих технологій у навчально – виховний процес школи ,  підвищення результату формування здоров’язберігаючих компетенцій школярів за рахунок впровадження інноваційних технологій; а також про учнівське самоврядування як засіб формування здорового способу життя учнів. Присутні мали змогу переглянути виступ агітбригади та відеофільм про роботу школи щодо збереження життя і здоров’я учнів  і оглянули виставку методичних розробок,  дидактичних матеріалів та  учнівських  робіт, присвячених  даній темі.

 Члени ради також обговорили питання впровадження нових Держав­них стандартів базової загальної освіти у 3 і 6 класах та підготовки до  декади педагогічної майстерності «Педагогічний ярмарок».




« 1 2 ... 63 64 65 66 »