23:33
Засідання координаціно-методичної ради Льотничівського освітнього округу

15 грудня відбулось засідання коодинаційно-методичної ради Льотничівського освітнього округу на базі ЗОШ І – ІІІ ст. с. Хмелівка. Педагоги школи ознайомили членів ради з роботою навчального закладу щодо  впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально – виховний процес.

З доповіддями виступили заступник директора  Цаль Л.О. ; вчитель основ здоров’я Литвинчук Л.Т., вчитель початкових класів та інклюзивного навчання ПасальськаМ.А., , педагог -  організатор роботи з учнівською молоддю Скабук С.Ф. Вчителі розповіли  про  шляхи реалізації  здоров’язберігаючих технологій у навчально – виховний процес школи ,  підвищення результату формування здоров’язберігаючих компетенцій школярів за рахунок впровадження інноваційних технологій; а також про учнівське самоврядування як засіб формування здорового способу життя учнів. Присутні мали змогу переглянути виступ агітбригади та відеофільм про роботу школи щодо збереження життя і здоров’я учнів  і оглянули виставку методичних розробок,  дидактичних матеріалів та  учнівських  робіт, присвячених  даній темі.

 Члени ради також обговорили питання впровадження нових Держав­них стандартів базової загальної освіти у 3 і 6 класах та підготовки до  декади педагогічної майстерності «Педагогічний ярмарок».

Переглядів: 368 | Додав: ltnnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0