Наші Ангели носять форму ЗСУ! Про це пам'ятаємо ми і цьому вчимо своїх учнів. Тому в черговий раз поїхала на фронт посилка: фонарики (вічні свічки) і павербанки. Щиро дякуємо підприємцям, які поділилися батарейками від вживаних гаджетів,- з них ми і зробили подарунки для бійців. Сподіваємося, стануть у пригоді і окопні свічки, які зробили діти. А патріотичні бораслети-обереги нагадають воїнам, що ми любимо їх. Віримо та молимося за них.

Разом до ПЕРЕМОГИ!



Категорія:
Події | Переглядів: 34 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 29.05.2023 | Коментарі (0)

Чотири роки навчання пролітають буквально, як одна мить і ось вже вчорашні боязкі першокласники відзначають своє перше випускне свято.

З величезною кількістю яскравих, насичених і радісних емоцій учні 4- А класу попрощалися з початковою школою.

Ми пишаємося такими дітьми і бажаємо нехай усі ваші надії виправдаються, а мрії обов'язково здійсняться у квітучій країні під мирним небом України !

На зображенні може бути: 13 людей та текст




Нещодавно першокласники ліцею прощалися зі своєю найпершою книжечкою- Букварем. На святі школярики продемонстрували присутнім, чого навчилися за цей рік, пройшовши різноманітні випробування, і в нагороду отримали свідоцтва і невеличкі подарунки.



Категорія:
Події | Переглядів: 40 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 26.05.2023 | Коментарі (0)

Перший випускний - це завжди хвилююча і одночасно святкова подія для всіх.

Швидко, як птахи, 4 роки пролетіли і тільки спогади нам залишили)))

Нехай попереду ще багато років навчання, а сьогодні можна відпочити, пригадати і порадіти своїм першим успіхам, досягненням.

Початкова школа залишилася позаду і попереду другий, не менш важливий етап шкільного життя — 5 клас.

Дорогі діти, нехай ваш подальший шлях буде веселим і бравим, благополучним і нескладним. Бажаю вам міцних знань, вірної дружби, відмінного навчання і світлого майбутнього в Незалежній вільній Україні. Щасливої дороги! Летіть мої пташенята...

На зображенні може бути: 10 людей та текст



Категорія:
Новини | Переглядів: 42 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 25.05.2023 | Коментарі (0)

Якщо існує велике бажання робити добрі справи, ніякі перешкоди не стануть на заваді. Саме тому, коли вранці 18 травня дощові хмари затянули небо, це не злякало учасників фестивалю і місце проведення було швидко змінено. Свято українських традицій, творчостіі та волонтерства вдалося на славу!

Учні, батьки та вчителі мали можливість показати свою майстерність. На сцені відбувалася концертна програма, а в цей час розпочав роботу благодійний ярмарок смаколиків та виробів ручної роботи. Асортимент вражав! Щиро дякуємо батькам, які наготували різної смакоти, адже розуміли, що виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ. Велика подяка вчителям, які не тільки долучилися до самої організації всього дійства, а й теж виступили у якості господинь: багато хто з педагогів виставив на ярмарок випічку та інші товари власного виробництва. Родзинкою фестивалю став аукціон, лотами якого були:

1. Набір ручок від учнів 2-Б класу.

2. Патріотична брошка від Ірини Бояриної.

3. Набір мила ручної роботи від moon.light_ck, дівчини, яка виготовляє креативні свічки з соєвого, бджолиного, кокосового та пальмового воску.

4. Патріотичний чокер від Анжели Студент, яка створює красу власними руками: чокери, намисто, браслети, сережки, колечка.

5. Меренговий рулет від pancake. Особлива подяка Олеся Панасюк, яка завжди підтримує наші ідеї.

6. Цілющий мед від Микола Потапюк.

7. Колоритний віночок від Ірини Бояриної.

8. Чокер від Анжела Студент.

9-10 Два лоти виставив Олександр Суржик, - це круті сучасні полички , які він зробив власними руками.

В результаті цього аукціону зібрали майже 10000 грн. Найактивнішими аукціоністами стали батьки! Дякуємо всім, хто взяв участь!

У ході фестивалю працювали інші цікаві локації: аквагрим від Наталії Матеуш, який був дуже популярний серед учнів; актуальною стала локація, організована представниками Володимирського РТЦК та СП. Тут учні та гості мали змогу навчитися правилам безпечної поведінки та прийомам розбірки та збірки зброї. Тематичні фотозони користувалися неабияким попитом! Професійний фотограф Юлія Шуріна долучилася до благодійного заходу та робила фото на згадку всім бажаючим. Дякуємо працівникам ДНЗ «Країна чудес», які як завжди, з радістю відгукнулися на наші пропозиції та підтримали наші ідеї. Кошти, зібрані ними, додалися до загальної суми. Окрема подяка Лідії Миронівні Козак, яка не тільки привітала своєю чудовою поезією всіх присутніх, але й зробила цінний подарунок до шкільного народознавчого музею: автентичний національний одяг. Відвідали фестиваль керівництво громади, працівники сільської ради та ТЦ соціального обслуговування.

Особлива подяка Дмитру Терьохіну, який не тільки професійно вів усі заходи фестивалю, а ще й взяв участь у концерті та й протягом усього дня підтримував учасників та розважав усіх гостей добрим українським гумором. Щира подяка керівниці Центру культури та дозвілля Людмилі Михайлівні Оцалюк за допомогу в організації концерту та технічного забезпечення заходу.

Результат благодійного фестивалю вражає: для ЗСУ зібрали 44330 грн!!!

Разом до ПЕРЕМОГИ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3434914170169781&set=pcb.1882734708758524

Немає опису світлини. ... Читати далі »



Категорія:
Події | Переглядів: 40 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 20.05.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 65 66 »