День пам’яті жертв Голодомору – мільйонів загиблих у результаті штучного голоду селян радянської України, знищених сталінським режимом у 1932-1933 роках.

        



Переглядів: 245 | Додав:
lala16lala16 | Дата: 04.12.2018 | Коментарі (0)

День Гідності та Свободи відзначили у Льотничівському НВК.

      




У Льотничівському НВК 14 листопада всі вчителі та учні дотрималися дрес-коду‼️ Джинсового одягу‼️

        




Гарно відзначили День української писемності та мови у Льотничівському НВК. У фойє школи була організована виставка стінгазет про мову, а в актовому залі шанувальники рідного слова переглянули літературно- музичну композицію " О мово рідна, золота колиско..." 
(Ще ми мали писати диктант національної єдності, але це зробимо у понеділок. Також мав би відбутися І етап конкурсу знавців рідної мови імені П. Яцика. Його теж проведемо.) =)

        




В рамках проведення предметного тижня відбувся фізичний КВК між учнями 9-10 класів. Виявляється, фізика - дуже цікава і весела наука!!!

     

     




Напередодні світлого дня Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою, відзначається національне свято – День козацтва. Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення. Льотничівські козаки відсвяткували це свято по-своєму! Вони змагалися між собою за перемогу!

        

        




                         
                         




 Нехай яскрава Зірка Вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій і ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин Миру і Добра! А у Льотничівському НВК сьогоднішній день пройшов дуже насичено і позитивно!!!!!  Учні проводили уроки, як досвідчені педагоги, а вчителі брали участь у квесті, виконуючи різні завдання, як справжні школярі!

        

        

  




1 жовтня учні Льотничівського НВК привітали з Міжнародним днем людей похилого віку мешканців територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Водинського району.

     

     




Колектив Льотничівського НВК прийняв участь у щорічному фестивалі традиційної національної культури «Український коровай-сузір‘я» 2018.

        

         




Бабин Яр увійшов до світової історії через події 29-30 вересня 1941 року, коли нацистські окупанти розстріляли тут майже 34 тисячі київських євреїв. Це місце стало всесвітньо відомим символом Голокосту. Саме сьогодні у Льотничівському НВК лінійка була присвячена подіям Бабиного Яру...

      
            




Україна! Скільки глибини у цьому співучому слові! Це - золото безмежних полів, бездонна синь зачарованих небес, тихі плеса річок, сині очі озер і ставків, ясні зорі, зелені сади, лани золотої пшениці. Славиться наша Україна гарними звичаями та обрядами. Так, сьогодні учні Льотничівського НВК познайомилися з однією із традицій нашої України. Це -ОСІННІЙ ЯРМАРОК!!! На якому: і продавали, і купували, і співали, і театреалізовані композиції показували, і грали на музичних інструментах!

        

        

        




21 вересня людство відзначає Міжнародний день миру. Цей день закликає людей не тільки задуматися про мир, а і зробити щось заради нього. Щороку люди в усьому світі збираються, щоб вшанувати пам‘ять жертв війн і конфліктів, а також заявити про власну готовність будувати безпечний, справедливий світ без війни.  Учні НВК долучилися до цього свята. У школі пройшла лінійка та тематичні флеш-моби «Голуб миру».

        

          




В НВК с. Льотниче пройшов Олімпійський тиждень. Якими цікавими та змістовними були заходи в ході його проведення! Це і урок у 6 класі «Ми шукаємо Олімпійців»; вікторина «Знавці Олімпійських ігор»; конкурс малюнків на асфальті; змагання з легкої атлетики; турнір з міні-футболу; турнір з волейболу.. переможці були нагороджені цінними призами та грамотами.

        

        

     




З 2018-2019 навчального року у нашій школі цікаве нововведення: один день в місяць усі учні і вчителі повинні дотримуватися  певного дрес-коду. 14 вересня - день спортивного дрес-коду.