30 січня 2015 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –дитячий садок» с. Льотниче відбулося теоретично-практичне навчання з військово-патріотичного виховання під керівництвом голово районної ради Оніщука Андрія Юрійовича . На навчанні були присутні начальник відділу освіти Мельник Алла Романівна, трудовий колектив навчального закладу та батьки.

Андрій Юрійович розповів учням 9-11 класів про види зброї та способи самозахисту, про дії при виявленні вибухонебезпечних предметів. У своєму виступі наголосив, що Україна – це мирна держава, але кожен громадянин повинен бути готовий у будь-яку хвилину стати на захист її цілісності та незалежності.

Після закінчення навчання хлопці – старшокласники мали можливість одягнути бронежилет, каску та потримати в руках різні види зброї.

Подібні навчання не тільки сприяють національно-патріотичному вихованню, але й дають можливість дітям старшого шкільного віку кожному відчути себе причетним до долі українського народу та подій сьогодення.



Переглядів: 446 | Додав:
ltnnvk | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

28 cічня в НВК “ЗОШ І – ІІІ ст. – дитячий садок» с. Льотниче у рамках дня профілактики відбувся конкурс «Найбільший та найоригінальніший прапор України ». Перемогу здобули учні 6 класу з їхніми патріотичними «долоньками»