Ми творимо нову українську школу!!!

Нова українська школа невпинно розвивається. Працювати за новим стандартом інколи непросто, але неймовірно цікаво, адже у кожного вчителя з’явився простір для творчості та самовираження.

З метою ознайомлення педагогів середньої і старшої школи з методикою проведення уроків у Новій українській школі з 16 по 20 грудня 2019 року проходив  тиждень учителів початкових класів з теми «Формування компетентної особистості шляхом реалізації діяльнісного підходу та використання інноваційних технологій в умовах НУШ».

Особлива увага під час проведення  приділялася розвитку творчих здібностей дітей через інтеграцію. З цією метою педагоги обирали такі нестандартні форми проведення уроків, як інтегровані уроки, дослідження, подорож, гра. Вдало поєднували традиційні методи і прийоми з елементами інноваційних технологій (технології критичного мислення, розвитку творчої особистості, інтерактивного навчання, ігрових, проектних, інформаційно-комунікаційних технологій, технології особистісно зорієнтованого навчання).

       

 

         

 



Переглядів: 181 | Додав:
marokei23456 | Дата: 15.01.2020 | Коментарі (0)