Переглядів: 190 | Додав:
ltnnvk | Дата: 27.12.2019 | Коментарі (0)

До свята Миколая у НВК с. Льотниче почали готуватися завчасно: учні виготовляли ялинкові прикраси для сріблястої красуні-ялинки, яка росте на шкільному подвір’ї. Адже у цьому році свято відбулося на вулиці: з концертом, руханками, і звичайно ж, зі святим Миколаєм, який завітав на свято до дітей з подарунками.

  




13 грудня прийнято збиратися на Андріївські вечорниці,з якими пов'язано безліч неординарних народних звичаїв, в числі яких і ворожіння. От і учнів Льотничівського НВК зібрали на свято третьокласники разом зі своїми класоводами Галиною Селещук та Надією Борщевською. Усі весело та цікаво провели час.

   




За ініціативи учнів одинадцятого класу  школи стартувала екологічна акція зі збирання та утилізації використаних батарейок. Учні встановили контейнер для збирання використаних елементів живлення, а також розповіли про шкоду, яку вони завдають довкіллю. 
Уся школа долучилася до цієї акції!

    




5-А клас разом зі своїм класним керівником Марія Панасюк до Уроку Доброти провели виховну годину, під час якої представляли свої тематичні проєкти. А після уроків відвідали жителів ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУСОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) ВОЛОДИМИР - ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ, яких пригостили гостинцями.

    




Учні 2-Б класу підготували проект "Здоров'я -якість життя".Дякую учням і батькам,які активно долучилися до цієї роботи.Діти підбирали інформацію про корисну і шкідливу їжу, про вітамінний склад овочів і фруктів,значення спорту,зокрема, ранкової гімнастики у житті людини,складали правильний режим дня учня,підшукували рецепти корисних страв,а також брали інтерв'ю у неперевершеного тренера із спортивного танцю "Breakdance" Roma Diachok,котрий надав вичерпну інформацію про важливість танцю для розвитку і формування особистості дитини.Хлопці нашого класу є учнями школи танцю Романа Васильовича, чим ми дуже пишаємось,тому,що мають неабиякі успіхи.




Надати друге життя старим речам – це дуже цікава й корисна справа. Саме нею займаються учні Льотничівського НВК в рамках програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

На фото – оновлена лава, яка виконана в техніці декупажу вихованцями гуртка. Тепер вона стане яскравою окрасою куточка для релаксації. Діти зможуть на ній гратися, усамітнюватися, відпочивати чи просто милуватися своєю роботою.