Якщо існує велике бажання робити добрі справи, ніякі перешкоди не стануть на заваді. Саме тому, коли вранці 18 травня дощові хмари затянули небо, це не злякало учасників фестивалю і місце проведення було швидко змінено. Свято українських традицій, творчостіі та волонтерства вдалося на славу!

Учні, батьки та вчителі мали можливість показати свою майстерність. На сцені відбувалася концертна програма, а в цей час розпочав роботу благодійний ярмарок смаколиків та виробів ручної роботи. Асортимент вражав! Щиро дякуємо батькам, які наготували різної смакоти, адже розуміли, що виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ. Велика подяка вчителям, які не тільки долучилися до самої організації всього дійства, а й теж виступили у якості господинь: багато хто з педагогів виставив на ярмарок випічку та інші товари власного виробництва. Родзинкою фестивалю став аукціон, лотами якого були:

1. Набір ручок від учнів 2-Б класу.

2. Патріотична брошка від Ірини Бояриної.

3. Набір мила ручної роботи від moon.light_ck, дівчини, яка виготовляє креативні свічки з соєвого, бджолиного, кокосового та пальмового воску.

4. Патріотичний чокер від Анжели Студент, яка створює красу власними руками: чокери, намисто, браслети, сережки, колечка.

5. Меренговий рулет від pancake. Особлива подяка Олеся Панасюк, яка завжди підтримує наші ідеї.

6. Цілющий мед від Микола Потапюк.

7. Колоритний віночок від Ірини Бояриної.

8. Чокер від Анжела Студент.

9-10 Два лоти виставив Олександр Суржик, - це круті сучасні полички , які він зробив власними руками.

В результаті цього аукціону зібрали майже 10000 грн. Найактивнішими аукціоністами стали батьки! Дякуємо всім, хто взяв участь!

У ході фестивалю працювали інші цікаві локації: аквагрим від Наталії Матеуш, який був дуже популярний серед учнів; актуальною стала локація, організована представниками Володимирського РТЦК та СП. Тут учні та гості мали змогу навчитися правилам безпечної поведінки та прийомам розбірки та збірки зброї. Тематичні фотозони користувалися неабияким попитом! Професійний фотограф Юлія Шуріна долучилася до благодійного заходу та робила фото на згадку всім бажаючим. Дякуємо працівникам ДНЗ «Країна чудес», які як завжди, з радістю відгукнулися на наші пропозиції та підтримали наші ідеї. Кошти, зібрані ними, додалися до загальної суми. Окрема подяка Лідії Миронівні Козак, яка не тільки привітала своєю чудовою поезією всіх присутніх, але й зробила цінний подарунок до шкільного народознавчого музею: автентичний національний одяг. Відвідали фестиваль керівництво громади, працівники сільської ради та ТЦ соціального обслуговування.

Особлива подяка Дмитру Терьохіну, який не тільки професійно вів усі заходи фестивалю, а ще й взяв участь у концерті та й протягом усього дня підтримував учасників та розважав усіх гостей добрим українським гумором. Щира подяка керівниці Центру культури та дозвілля Людмилі Михайлівні Оцалюк за допомогу в організації концерту та технічного забезпечення заходу.

Результат благодійного фестивалю вражає: для ЗСУ зібрали 44330 грн!!!

Разом до ПЕРЕМОГИ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3434914170169781&set=pcb.1882734708758524

Немає опису світлини. ... Читати далі »



Категорія:
Події | Переглядів: 40 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 20.05.2023 | Коментарі (0)

Надзвичайно повчальний і цікавий захід пройшов сьогодні в Льотничівському ліцеї. В рамках Тижня безпеки на зустріч із ліцеїстами запросили працівників 7 ДПРЧ та провідного інспектора Володимирського РУ, які розповіли присутнім про особливості своєї роботи у теперішній непростий час та показали техніку, яку використовують у своїй діяльності. Із захопленням діти спостерігали за роботою дрона! Сподобалась також учням розповідь про функції та можливості використання оперативно- рятувальної машини. Володимирське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

       



Категорія:
Події | Переглядів: 31 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 16.05.2023 | Коментарі (0)

Все починається з мами!!!

Можна у світі чимало зробити:

Перетворити зиму на літо,

Можна моря й океани здолати,

Гору найвищу штурмом узяти,

Можна пройти крізь пустелі та хащі..

Тільки без мами не можна нізащо,

Бо найдорожче стоїть за словами:

В світі усе починається з мами!!!

У травні, коли розквітають квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, найближчої для нас людини -мами. Святкування Дня Мами - це чудова нагода висловити свою любов і безмежну вдячність за їх турботу і розуміння, за їх молитви і терпіння.

Вчителі ліцею OLya Volochay та Галина Селещук із своїми учнями 2-А і 2-Б класів підготували і провели чудове та душевне свято для своїх любих матусь))

Нехай тепло, яке приходить з усмішками й дзвінкими дитячими голосами, зігріває Вас, дорогі мами, вічно. Нехай воно допоможе здолати найтяжчі життєві випробування!



Категорія:
Події | Переглядів: 38 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 14.05.2023 | Коментарі (0)

За підсумками обласної виставки переможцями стали:

Боярина Ірина Михайлівна - заступник директора з виховної роботи ліцею с.Льотниче - Методична розробка “Реалізація дайджесту проєктів”;

Авторський колектив практичних психологів та соціальних педагогів, укладач Михайлова Оксана Єфремівна, ліцею с. Льотниче "Психологічний супровід НУШ у початковій школі".

https://zymnivska-gromada.gov.ua/news/1683636052/?fbclid=IwAR0dmev1ifTiOkstMcO-o56yko9QFP9EzJ5FwvyXGxsygNEDGuIsSn0mg40



Категорія:
Події | Переглядів: 27 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 11.05.2023 | Коментарі (0)

8 травня - День пам’яті та примирення.

Вічна і світла пам'ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Пам'ятаємо їхній подвиг і всі злочини гітлерівського режиму. Молимося за наших військових, які борються з російським фашизмом.



Категорія:
Події | Переглядів: 24 | Додав: fragolinosiluet | Дата: 08.05.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »