11:35
відкриття комп'ютерного класу

Комп’ютерна грамотність у сучасному світі є необхідною умовою чи не для кожної професії. У століття інформаційно-комунікаційних технологій діти повинні йти в ногу з часом, а тому навчальні заклади мають бути забезпечені належним комп'ютерним оснащенням.

От і вихованці та вчителі Льотничівського НВК сьогодні зробили успішний крок до якісної освіти. У навчально-виховному комплексі відкрили сучасний комп’ютерний клас.

Завдяки сільському голові В'ячеславу Католику та начальниці гуманітарного відділу Зимнівської сільської ради Олені Гус було закуплено 11 нових сучасних комп’ютерів та мультимедійну дошку, що дозволяє вчителю використовувати інноваційні методики на уроках та під час дистанційного навчання. А школярі мають можливість розширювати та отримувати знання і бути конкурентноспроможними у сучасному світі, розвиватися та займатися в умовах згідно з потребами нашого часу.

Величезна подяка всім, хто долучився до придбання та встановлення комп'ютерного класу від батьків та адміністрації школи.

 

  

Переглядів: 80 | Додав: ltnnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar